Storing? Neem direct contact met ons op!

Onze storingsdienst is 24 uur per dag bereikbaar.

(045) 545 1200

Heeft u vragen, opmerkingen of ontvangt u graag een vrijblijvende offerte?

Neem dan contact met ons op!

info@hajnadi.nl Langheckweg 13, Postbus 3003, 6460 HA Kerkrade Locatienummer 4235

Onze openingstijden

Van maandag tot en met vrijdag van 08.00 – 12.30 uur en 13.00 – 17.15 uur

Waarom kiezen voor een erkend beveiligingsbedrijf?

In principe kan elke elektricien een beveiligingssysteem installeren. Maar een elektricien is geen beveiligingsexpert. Alleen een erkend installatiebedrijf kan u bepaalde garanties geven op het gebied van vakmanschap en kwaliteit.

Hajnadi Installatietechniek is aangesloten bij de Vereniging Erkende Beveiligingsbedrijven (VEB) en is een VEB Erkend Installatiebedrijf. Dat betekent dat we werken in overeenstemming met de VRKI, wat staat voor ‘Verbeterde Risicoklassenindeling’. Dit is een instrument om het inbraakrisico van woningen en bedrijfspanden vast te stellen en vervolgens te bepalen welke beveiligingsmaatregelen getroffen moeten worden.

Vanzelfsprekend voldoen we aan de wettelijke verplichtingen voor beveiligingsbedrijven. Verder voldoen we aan de eisen van de VEB 3 Kwaliteitsregeling en geven we VEB 3 Kwaliteitsdocumenten (beveiligingscertificaten en opleveringsbewijzen) af.

Onze VEB-erkenning staat praktisch gelijk aan BORG-certificering; het opgeleverde werk moet aan dezelfde normen van de VRKI voldoen. Verzekeraars hechten dan ook evenveel waarde aan beide erkenningen/certificeringen.

Als u in zee gaat met een VEB Erkend Installatiebedrijf als Hajnadi Installatietechniek, weet uw verzekeraar dat het wel snor zit met de kwaliteit van de getroffen beveiligingsmaatregelen. De VEB 3 Kwaliteitsregeling is namelijk tot stand gekomen in samenwerking met diverse verzekeraars. Een VEB Erkend Installatiebedrijf wordt ook een tot vier keer per jaar geïnspecteerd, waarbij een opgeleverde installatie aan een keuring wordt onderworpen. Zo is de kwaliteit gewaarborgd.

Bent u op zoek naar een geschikte beveiligingsoplossing voor uw woning of bedrijfspand?

Neem contact met ons op en we gaan samen op zoek naar de beste manier om uw kostbare inboedel of inventaris te beschermen.