Storing? Neem direct contact met ons op!

Onze storingsdienst is 24 uur per dag bereikbaar.

(045) 545 1200

Heeft u vragen, opmerkingen of ontvangt u graag een vrijblijvende offerte?

Neem dan contact met ons op!

info@hajnadi.nl Langheckweg 13, Postbus 3003, 6460 HA Kerkrade Locatienummer 4235

Onze openingstijden

Van maandag tot en met vrijdag van 08.00 – 12.30 uur en 13.00 – 17.15 uur

Kom jij ons team versterken?

Werken bij Hajnadi

Hajnadi is een proactieve totaalinstallateur met een passie voor het ontzorgen van bedrijven. We zijn sinds 1959 dé partner in comfort, duurzaamheid en veiligheid voor bedrijven en particulieren in Limburg.
Wij zijn gespecialiseerd in het adviseren, ontwerpen, aanleggen en beheren van slimme werktuigbouwkundige en elektrotechnische installaties – in nieuwbouw en renovatieprojecten, woningen en utiliteitsbouw.
Omdat Hajnadi blijft groeien, zijn we altijd op zoek naar enthousiaste collega’s die zich verder willen ontwikkelen in een inspirerende omgeving met persoonlijke aandacht. Zoek jij een vak met toekomst? Kom dan werken in de installatietechniek! Neem dan snel contact met ons op of reageer direct op een van onze vacatures.

Waarom jij bij Hajnadi wilt werken:

Inspirerende werkomgeving & hecht team
Ambitieuze en uiteenlopende projecten
Leer- en ontwikkelingskansen
Werken met de modernste tools van hoge kwaliteit

Hajnadi gebruikt ook Indeed en LinkedIn voor het uitzetten van vacatures en het werven van nieuw personeel. Bekijk hier onze vacatures op Indeed of LinkedIn:

werken_slider
werken_slider5
werken_slider2
Op zoek naar een vak met toekomst?

Werken en leren bij Hajnadi

Bij Hajnadi streven we altijd naar de hoogste kwaliteit. Dat geldt niet alleen voor onze technische installaties, maar ook voor het niveau van onze service. Om dit niveau op peil te houden, willen we onze know-how en manier van werken doorgeven aan ons team.

Wij leiden daarom onze mensen graag zelf op, zodat jong talent naadloos in onze bedrijfscultuur en manier van werken meegenomen worden. Ook onze huidige medewerkers blijven zich continu ontwikkelen en doorgroeien. Alleen zo kunnen we samen de Hajnadi kwaliteit blijven garanderen.

BBL’ers gezocht!

Als erkend leerbedrijf biedt Hajnadi uitstekende leer-werktrajecten aan. Omdat we met verschillende onderwijsinstellingen samenwerken, kunnen we opleiding op meerdere niveaus aanbieden.
Vmbo-leerlingen die hun opleiding hebben afgerond kunnen bij ons vier dagen in de week komen werken en één dag school volgen. Voor mbo- of hbo-studenten bestaat de mogelijkheid om een duale leerroute te volgen. Dat komt neer op drie dagen werken en twee dagen school.

Stage lopen?

Of je nu een vmbo- of hbo-opleiding hebt: je kunt bij ons altijd stage komen lopen. Dit kan bij een installateur, tekenaar, plaatbewerker of lasser. De stageduur varieert van een paar dagen tot een paar maanden. Natuurlijk krijg je een passende stagevergoeding.