Storing? Neem direct contact met ons op!

Onze storingsdienst is 24 uur per dag bereikbaar.

(045) 545 1200

Heeft u vragen, opmerkingen of ontvangt u graag een vrijblijvende offerte?

Neem dan contact met ons op!

info@hajnadi.nl Langheckweg 13, Postbus 3003, 6460 HA Kerkrade Locatienummer 4235

Onze openingstijden

Van maandag tot en met vrijdag van 08.00 – 12.30 uur en 13.00 – 17.15 uur

Installatienetwerk Nederland

Samen staan we sterker

Hajnadi Installatietechniek is aangesloten bij Installatienetwerk Nederland (INN). INN is een samenwerkingsverband van acht gerenommeerde zelfstandig installateurs, die u samen een landelijke dekking kunnen garanderen.

Om opdrachtgevers goed van dienst te kunnen zijn, maken we gebruik van elkaars kennis en expertise. Wist u bijvoorbeeld dat we gemiddeld zes keer per jaar bij elkaar komen om kennis en ervaring uit te wisselen? En dat we ook gezamenlijk voorlichtingsbijeenkomsten organiseren, bijvoorbeeld voor Verenigingen van Eigenaars?

Concurrenten? Bondgenoten!

Elk installatiebedrijf opereert in een andere regio. Gevestigd in Kerkrade, neemt Hajnadi Installatietechniek de regio ‘Zuid’ voor zijn rekening, wat ruwweg overeenkomt met Limburg (regio’s Heerlen, Maastricht, Roermond, Sittard-Geleen, Venlo en Weert). Waar er een overlap in werkgebied is, kijken we in goed overleg naar welk installatiebedrijf de klant het beste van dienst kan zijn, waarbij we kijken naar het specifieke object en de gevraagde expertise.

Elk lid van de INN staat voor:

  • vaktechnische kwaliteit
  • persoonlijke aandacht en korte lijnen
  • een goede prijs-kwaliteitverhouding
Partner van VvE Belang

Installatienetwerk Nederland treedt ook op als partner van de Stichting VvE Belang op het gebied van installatietechniek. VvE Belang is een landelijke belangenorganisatie voor verenigingen van eigenaars en appartementeigenaren. Door de landelijke dekking is Installatienetwerk Nederland in het bijzonder interessant voor landelijk opererende beheerders van VvE’s, die daarmee één aanspreekpunt hebben.

Wilt u als vastgoedbeheerder, VvE of woningcorporatie weten wat Installatienetwerk Nederland en Hajnadi Installatietechniek voor u kunnen betekenen?

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.