Storing? Neem direct contact met ons op!

Onze storingsdienst is 24 uur per dag bereikbaar.

(045) 545 1200

Heeft u vragen, opmerkingen of ontvangt u graag een vrijblijvende offerte?

Neem dan contact met ons op!

info@hajnadi.nl Langheckweg 13, Postbus 3003, 6460 HA Kerkrade Locatienummer 4235

Onze openingstijden

Van maandag tot en met vrijdag van 08.00 – 12.30 uur en 13.00 – 17.15 uur

a
Onze certificeringen, uw kwaliteitswaarborg

Certificaten

Hajnadi Installatietechniek staat voor kwaliteit. Om u de gewenste mate van garantie te bieden, zijn wij aangesloten bij verschillende brancheorganisaties en werken wij volgens bepaalde richtlijnen. Lees hieronder meer over onze keurmerken en certificaten:

VEB Erkend Beveiligingsbedrijf

Wij voldoen aan de VEB 3 kwaliteitsregeling en adviseren en installeren conform de VRKI (Verbeterde Risico Klassenindeling) en kunnen beveiligingsmaatregelen uitvoeren of afstemmen met overige VEB-beveiligingsbedrijven.

KvINL Erkend Installateur

KvINL zet zich in voor de waarborging van kwaliteit binnen de gehele installatiesector. Hajnadi heeft het KvINL Erkend Installateur keurmerk en toont hiermee aan dat onze adviseurs en installateurs voldoen aan de eisen van de Nederlandse wet.

Keuringen van gasinstallaties worden in eigen beheer verricht. Het benodigde materieel wordt jaarlijks gekalibreerd. Strenge controle op uitgevoerde werkzaamheden garandeert u als klant een veilige en betrouwbare installatie.

STEK Erkend

Onze STEK-certificering staat voor kwaliteit, duurzaamheid en veiligheid en laat zien dat Hajnadi voorop wil lopen in de koude/klimaat en warmtepomp sector.

Werkzaamheden aan koelinstallaties worden milieubewust uitgevoerd. Volledige verantwoording van gebruikte koelmiddelen worden door ons nauwkeurig vastgelegd.

vca

KIWA VCA Gecertificeerd

Wij staan garant voor de kwaliteit die wij leveren. Onze producten, processen, diensten en ons personeel voldoen aan alle wet- en regelgeving met betrekking tot veiligheid, gezondheid, efficiëntie en duurzaamheid.

Wij dragen zorg voor de veiligheid en gezondheid van onze medewerkers, externen en klanten en streven naar zo min mogelijk milieubelasting, wat wij garanderen aan de hand van ons VCA-certificaat.

download

KIWA KSC NEN & ISO 9001 Gecertificeerd

ISO 9001 is de internationale norm voor kwaliteitsmanagementsystemen. Met onze NEN en ISO 9001 certificaten laten wij onze klanten zien dat wij veel waarde hechten aan continue verbetering en hiermee onze kwaliteit, ontwikkeling en het ontwerp van nieuwe toepassingen waarborgen.

4scios_ logo

KIWA Gecertificeerd SCIOS

Om ervoor te zorgen dat stook- en verwarmingsinstallaties in gebouwen zo efficiënt, veilig en milieuvriendelijk mogelijk hun werk kunnen doen, geldt in Nederland een keuringsplicht voor stookinstallaties met een vermogen van meer dan 100 kilowatt.

Hajnadi is geaccrediteerd KIWA SCIOS gecertificeerd, waaronder wij periodiek onderhoud en periodieke inspecties uitvoeren aan stookinstallaties, met grote focus op rendement, veiligheid en milieubelasting.

Erkend Leerbedrijf

Hajnadi Installatietechniek is een erkend leerbedrijf. Wij willen studenten de gelegenheid bieden om relevante werkervaring op te doen in de installatietechniek en hen op te leiden tot vakbekwame monteurs.

Wij steunen hiermee de Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB). Beroepsonderwijs en bedrijfsleven werken samen in SBB om studenten de beste praktijkopleidingen te geven met uitzicht op een vaste aanstelling. Zo zorgen we ervoor dat beroepsonderwijs optimaal aansluit op de praktijk. En voor bedrijven betekent dit dat zij nu en in de toekomst over vakmensen met de juiste kennis zullen beschikken.

Ben je student en zoek je een bedrijf voor een stage of praktijkopleiding in de installatietechniek?