Storing? Neem direct contact met ons op!

Onze storingsdienst is 24 uur per dag bereikbaar.

(045) 545 1200

Heeft u vragen, opmerkingen of ontvangt u graag een vrijblijvende offerte?

Neem dan contact met ons op!

info@hajnadi.nl Langheckweg 13, Postbus 3003, 6460 HA Kerkrade Locatienummer 4235

Onze openingstijden

Van maandag tot en met vrijdag van 08.00 – 12.30 uur en 13.00 – 17.15 uur

EEN VERTROUWDE NAAM
SINDS 1959
TOTAALINSTALLATEUR
MET TOEKOMSTVISIE
PROACTIEF, SERVICEGERICHT
& FLEXIBEL

Hajnadi – Een vertrouwde naam sinds 1959

Hajnadi Installatietechniek draagt al sinds 1959 bij aan de kwaliteit van wonen, werken en leven. Met onze energiezuinige elektrotechnische installaties en klimaatinstallaties vergroten we op een zo duurzaam mogelijke manier het comfort en de veiligheid voor onze zakelijke en particuliere klanten.

Hajnadi
Ontdek Hajnadi

Wat u van ons kunt verwachten:

Proactief

Hajnadi heeft hart voor haar installaties. Als installatiepartner zorgen wij voor een vlekkeloze werking van al uw installaties.

Creatief & Flexibel

Onze organisatie is plat en flexibel ingericht, met korte lijnen. Zo zorgen wij ervoor dat we altijd kunnen voldoen aan de eisen en wensen van onze opdrachtgevers, of het nu gaat om advies, techniek of service.

Servicegericht

Onze organisatie is plat en flexibel ingericht, met korte lijnen. Zo zorgen wij ervoor dat we altijd kunnen voldoen aan de eisen en wensen van onze opdrachtgevers, of het nu gaat om advies, techniek of service.

Over ons

Totaalinstallateur met toekomstvisie

Hajnadi is groot geworden in installaties voor verwarming, ventilatie en airconditioning (HVAC) in woningen en utiliteitsgebouwen. Klimaatinstallaties zijn nog steeds een van onze belangrijkste specialismen, maar wij hebben ons werkveld inmiddels verruimd naar meerdere elektrotechnische installaties, zoals beveiligingsinstallaties en domotica-installaties. Hiermee kunnen we u een breed scala aan technische oplossingen bieden die uw gebouwen comfortabeler, efficiënter, duurzamer en veiliger maken, of het nu gaat om een nieuwbouwproject of renovatie.
Daarmee is Hajnadi met de jaren uitgegroeid tot een allround en veelzijdig installatietechnisch bedrijf met een breed aanbod aan producten en diensten. Zo kunnen we u altijd voorzien van een totaaloplossing op maat. We streven ernaar om u te voorzien van de best mogelijke oplossing, met een grote focus op service, rendement, onderhoudsgemak en duurzaamheid.
Ontdek Hajnadi

Gegarandeerde kwaliteit

Kwaliteit is bij ons geen belofte, maar een garantie. Hajnadi Installatietechniek is aangesloten bij verschillende brancheorganisaties, zoals Techniek Nederland en Installatienetwerk Nederland, waarin meerdere installatiebedrijven samenwerken, ervaringen met elkaar delen en kennis overdragen. Hajnadi is bovendien in het bezit van diverse toonaangevende certificeringen en kwaliteitslabels voor onze branche, waaronder ISO 9001. Zo bent u altijd verzekerd van de beste kwaliteit én het hoogste serviceniveau.

Over Hajnadi

Bijdragen aan een duurzame toekomst en gemeenschap

Voor een bedrijf dat in de jaren 60 aan de wieg stond van de transitie van kolen naar het schonere gas voor verwarming, is duurzaamheid al vanaf de oorsprong van Hajnadi een vanzelfsprekendheid. Logisch dat we nu ook vooroplopen in de huidige energietransitie, waarin we streven naar duurzame en toekomstbestendige energie-oplossingen. In onze advisering naar onze klanten toe onderzoeken we dan ook altijd de mogelijkheden om energiebesparende en duurzame installaties toe te passen, uiteraard rekening houdend met uw wensen en budget.

Als werkgever dragen we de verantwoordelijkheid voor ons groeiende team van 40 medewerkers. Stevig geworteld in de Limburgse klei, voelen wij ons ook sterk betrokken bij de gemeenschap. Die betrokkenheid komt onder meer tot uiting in de sponsoring van verschillende clubs en verenigingen uit de buurt, maar ook in de manier waarop we met elkaar omgaan. Hajnadi streeft naar continuïteit, duurzame groei en langetermijnrelaties met onze medewerkers, opdrachtgevers en partners. Wij zorgen goed voor onze medewerkers, zodat zij op hun beurt ook goed voor u kunnen zorgen.

Over ons

Rijke geschiedenis, veelbelovende toekomst

Hajnadi Installatietechniek is een rasecht familiebedrijf, met bijbehorende korte lijnen, informele bedrijfsstructuur en een hoog maatschappelijk verantwoordelijkheidsgevoel. Hajnadi werd in 1959 in Schaesberg opgericht door Alex Hajnadi, tevens naamgever van het bedrijf. Door mee te groeien in de ingrijpende energietransitie van de zestiger jaren, waarbij men in Nederland in hoog tempo overstapte van kolen naar gas, en door voortdurend in te spelen op de wensen van de klant, is het bedrijf door de jaren heen gegroeid.
In 1988 werd Hajnadi overgenomen door Leo der Vries, die al vanaf 1969 in dienst was bij het bedrijf als o.a. calculator, tekenaar, adjunct-directeur en tot slot algemeen directeur. Al snel kwamen zijn beide zonen Sam en Robert ook bij Hajnadi in dienst en werd het daarmee een echt familiebedrijf. In 2004 namen zij het roer over van hun vader. Inmiddels werkt de tweede generatie van familie der Vries samen met zo’n 40 vakmensen uit de regio, die in de organisatie nog steeds de innovatiedrift, groeimogelijkheden en klantgerichtheid vinden waarmee de oprichter het bedrijf is gestart.
Als echt familiebedrijf heeft Hajnadi een hecht team van technische vakmensen aan zich weten te binden. Dankzij de platte organisatie met een no-nonsens cultuur, innovatieve installatieprojecten en goede opleidingsmogelijkheden en zijn zij de ambassadeurs van Hajnadi Installatietechniek. Om de hoge kwaliteit van onze vakmensen te borgen, doen we er alles aan om de vakkennis up-to-date te houden en leiden we nieuwe medewerkers in eigen huis op. Ook blijven we altijd zoeken naar nieuwe installatietechnische oplossingen voor onze klanten en verbreden we continu ons werkveld, zoals bijvoorbeeld met beveiligingsinstallaties en domotica-installaties.
Zo kunnen we u ook in de toekomst blijven verzekeren van installatiewerk volgens de Hajnadi standaard.
Een rijke geschiedenis

Historische mijlpalen

Klik op het jaartal voor meer informatie.

Oprichting door Alex Hajnadi

Leo der Vries (1949) treedt in dienst als calculator/tekenaar

Verhuizing van Schaesberg (Landgraaf) naar Kerkrade

Der Vries promoveert tot adjunct-directeur

Der Vries treedt aan als algemeen directeur

Der Vries wordt eigenaar van Hajnadi

Zoon Sam (1973) gaat aan de slag als controller

Zoon Robert (1974) gaat aan de slag als servicemonteur

De broers nemen de aandelen over van hun vader

50-jarig bestaan bedrijf en pensionering vader Leo

Hajnadi Klimaattechniek wordt Hajnadi Installatietechniek

60-jarig bestaan bedrijf