Storing? Neem direct contact met ons op!

Onze storingsdienst is 24 uur per dag bereikbaar.

(045) 545 1200

Heeft u vragen, opmerkingen of ontvangt u graag een vrijblijvende offerte?

Neem dan contact met ons op!

info@hajnadi.nl Langheckweg 13, Postbus 3003, 6460 HA Kerkrade Locatienummer 4235

Onze openingstijden

Van maandag tot en met vrijdag van 08.00 – 12.30 uur en 13.00 – 17.15 uur

Wie houdt er bij u een oogje in het zeil? Geef ongenode gasten geen kans met camerabewaking van Hajnadi

Jaarlijks veroorzaken inbraak en vandalisme voor miljoenen euro’s schade bij bedrijven en particulieren. Door middel van camerabewaking kunt u helpen voorkomen dat uw bedrijf of woning aantrekkelijk is voor inbrekers en andere ongenode gasten. Bewakingscamera’s zijn ondertussen een onmisbaar onderdeel geworden in ons straatbeeld. Mocht u toch nog twijfelen over het aanschaffen van een camerabewaking systeem, lees dan in ons blog over de voordelen van camerabewaking.

Waarom kiezen voor camerabewaking?

Voorkomen, signaleren, achterhalen en bewijzen. Camerabewaking doet veel meer dan alleen het signaleren van een inbraak of vandalisme op het tijdstip van gebeuren. Lees hieronder de belangrijkste redenen om een camerasysteem te plaatsen bij uw bedrijfspand of woning:

Preventie: een camera schrikt af

Bewakingscamera’s die zichtbaar gemonteerd zijn werken preventief. Het zien van een bewakingscamera schrikt de meeste daders met snode plannen meteen af. De mogelijke dader staakt zijn plannen of gaat op zoek naar een doelwit zonder camerabewaking.

Bewakingscamera’s signaleren en identificeren

In het geval dat een inbreker zich niet laat afschrikken door uw bewakingscamera’s, dan heeft u in ieder geval met de camerabeelden bewijsmateriaal waarmee u de dader kunt identificeren. Zo maakt u het voor de politie ook een stuk eenvoudiger om de dader op te sporen. Bovendien zal een dader die weet dat hij gefilmd werd minder snel terugkomen.

Bewakingscamera’s zijn allang niet meer alleen opnamecamera’s. De nieuwste slimme bewakingscamera’s bevatten naast de opnamefunctie ook nog gezichtsherkenning, waarmee een dader gemakkelijker geïdentificeerd kan worden. Daarnaast bevatten ze de mogelijkheid om bewegingsdetectie in te schakelen, waarbij de camera bij iedere beweging op uw terrein in actie komt. De beelden of meldingen van deze slimme bewakingscamera’s kunt u bovendien live via uw smartphone bedienen en bekijken en bij criminele activiteiten meteen ingrijpen.

Bewakingscamera’s geven u bewijskracht

Met camerabeelden van een diefstal of overval heeft u onweerlegbaar bewijs in handen. Bent u alsnog slachtoffer van inbraak? Dan kunt u gebruikmaken van het opgenomen beeldmateriaal om de daders te achterhalen. Geef de opnames door aan de politie zodat hiermee het bewijs gevormd kan worden voor het gepleegde misdrijf. Ook verzekeringstechnisch wordt de bewijskracht van schade of diefstal ontegensprekelijk.
Door middel van camerabeelden zijn er al heel wat daders veroordeeld!

Verzekeringsvoordelen met een camerabewaking systeem

Een ander bijkomend voordeel van camerabewaking is dat u bij veel verzekeringsmaatschappijen een korting kunt krijgen als u camerabewaking heeft geïnstalleerd op uw bedrijfspand of woning.

Welke merken zijn dan wél veilig en betrouwbaar?

Hajnadi werkt op het gebied van camerabewaking uitsluitend met betrouwbare merken uit het hogere segment, zoals Avigilon en UNV. Wij kiezen voor deze hoogwaardige merken omdat zij altijd de nieuwste en hoogste standaarden aanhouden voor hun cybersecurity, waarmee de camerabewakingssystemen en daaraan gekoppelde netwerken optimaal beschermd worden tegen aanvallen van buitenaf. Minder hoogwaardige merken voldoen vaak niet aan deze standaarden, of updaten deze niet vaak genoeg, waardoor deze dus ook veel gevoeliger zijn voor cyber aanvallen van buitenaf.

Ook kiezen wij voor merken als Avigilon en UNV vanwege de hoge kwaliteit van de producten en technieken, de grote mate van gebruiksvriendelijkheid van de beheersystemen en hoge beeldkwaliteit van de camera’s, overdag én ’s nachts.

Kortom, bewakingscamera’s zijn de grootste vijand van inbrekers en vandalen, maar niet elk camerabewakingssysteem is bestand tegen cyberaanvallen. Vermijd dat uw bedrijf of woning doelwit wordt van inbrekers of hackers en laat u vooraf goed adviseren op het gebied van betrouwbare camerabewakingssystemen door Hajnadi.

Hoeveel extra veiligheid wenst u? Hajnadi regelt het voor u!
Neem contact met ons op voor een vrijblijvend beveiligingsadvies op maat.