Storing? Neem direct contact met ons op!

Onze storingsdienst is 24 uur per dag bereikbaar.

(045) 545 1200

Heeft u vragen, opmerkingen of ontvangt u graag een vrijblijvende offerte?

Neem dan contact met ons op!

info@hajnadi.nl Langheckweg 13, Postbus 3003, 6460 HA Kerkrade Locatienummer 4235

Onze openingstijden

Van maandag tot en met vrijdag van 08.00 – 12.30 uur en 13.00 – 17.15 uur

Bescherm uw woning of bedrijfspand met een geïntegreerd beveiligingssysteem

De tijden dat huisbeveiliging alleen bestond uit een loeiende sirene liggen gelukkig al ver achter ons. Dankzij allerlei nieuwe technologieën kunt u uw woning nu nóg beter beschermen door deze te laten uitrusten met een geïntegreerd beveiligingssysteem. Maar wat houdt een geïntegreerd beveiligingssysteem nu precies in? En wat zijn de voordelen?

Wat is een geïntegreerd beveiligingssysteem nu precies?

Geïntegreerde beveiligingssystemen zijn krachtige, betrouwbare en intelligente totaaloplossingen voor huisbewaking in real-time en op afstand die meerdere beveiligingsmogelijkheden combineert in één systeem. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een combinatie van camerabewaking, bewegingsdetectoren, brandalarmen, anti-inbraaksystemen, en voor bedrijven aan toegangscontrole en gebouwautomatisering. Door een samenwerking van verschillende producten en systemen kunt u bijna alle facetten van uw woning of bedrijf extra beveiligen. Dit geïntegreerde beveiligingssysteem kunt u bovendien gemakkelijk bedienen via moderne toepassingen zoals domotica en smartphone apps.

Hoe kies ik het juiste beveiligingssysteem?

Vanwege het grote en gevarieerde aanbod aan beveiligingssystemen op de markt kan het heel lastig zijn om een keuze te maken. Moet ik kiezen voor een bekabeld of draadloos alarmsysteem? Heeft het systeem een internetverbinding nodig en zo ja, wie heeft er allemaal toegang tot deze verbinding? Allemaal vragen waarmee de beveiligingsadviseurs van Hajnadi u verder mee kunnen helpen.

Beveiligen is altijd maatwerk

Elke woning of bedrijfspand is anders en heeft een eigen aanpak nodig wanneer het op beveiliging aankomt. Want naast uw pand, is ook elke woonwijk of industriegebied anders. Welke slimme systemen bevinden zich reeds in het pand en wat zijn de zwakke plekken nu in uw beveiliging? Ook uw eigen wensen op het gebied van beveiliging bepalen in grote mate welk systeem het meeste geschikt is voor uw specifieke situatie.

De beveiligingsadviseurs van Hajnadi kunnen u voorzien van het juiste maatwerk advies om uw woning of bedrijfspand zo goed mogelijk te beveiligen. Hajnadi is een erkend beveiligingsbedrijf, wat inhoudt in dat u van ons kunt verwachten dat alle door ons getroffen beveiligingsmaatregelen van hoge kwaliteit zijn. Of u nu kiest voor een alarmsysteem, camerabewaking, of een geïntegreerd beveiligingssysteem, bij ons kunt u altijd rekenen op een advies op maat.

Meer dan alleen inbraakbeveiliging

Naast het alarmeren bij inbraken of branden, zijn er ook andere belangrijke voordelen aan het hebben van een slim geïntegreerd beveiligingssysteem. Uw beveiligingssysteem kan namelijk ook als uw persoonlijke beveiliging functioneren, bijvoorbeeld bij een medisch noodgeval. Vooral oudere mensen kunnen veel baat hebben bij een systeem waarmee zij meteen alarm kunnen slaan wanneer er sprake is van een medisch noodgeval of onveilige situatie. Snel alarm kunnen slaan kan van levensbelang zijn!

Bent u benieuwd hoe aantrekkelijk uw wijk eigenlijk is voor inbrekers?
Op de website Misdaad in Kaart kunt u precies zien hoe vaak en waar er in de afgelopen maanden in uw wijk is ingebroken.

Hoeveel extra veiligheid wenst u? Neem contact met ons op.