Storing? Neem direct contact met ons op!

Onze storingsdienst is 24 uur per dag bereikbaar.

(045) 545 1200

Heeft u vragen, opmerkingen of ontvangt u graag een vrijblijvende offerte?

Neem dan contact met ons op!

info@hajnadi.nl Langheckweg 13, Postbus 3003, 6460 HA Kerkrade Locatienummer 4235

Onze openingstijden

Van maandag tot en met vrijdag van 08.00 – 12.30 uur en 13.00 – 17.15 uur

Uw onderneming nóg duurzamer maken? Haal meer uit uw bedrijfspand met domotica

Steeds meer bedrijven zoeken naar nieuwe mogelijkheden om hun gebouwen en installaties zoveel mogelijk te verduurzamen. Zeker met oog op de steeds strenger wordende wet- en regelgevingen omtrent duurzaamheid en de alsmaar stijgende energiekosten worden steeds meer bedrijven gedwongen om energiebesparende maatregelen te nemen.

Tegelijkertijd groeit bij ondernemers de behoefte aan gezonde, toekomstbestendige bedrijfspanden waarin mensen graag verblijven, werken, leren en beleven. Of u nu een slimmer gebouw, een comfortabeler binnenklimaat, efficiënter gebouwbeheer of gewoon kosten wilt besparen, domotica voor bedrijven kan een grote bijdrage leveren aan al deze ambities.

Wat is gebouwautomatisering nu precies?

Gebouwautomatisering is het koppelen van meerdere systemen met als doel om processen in een gebouw te automatiseren, verbeteren of vereenvoudigen. U kunt met gebouwautomatisering allerlei systemen koppelen, zoals bijvoorbeeld toegangscontrole, camera- en alarmsystemen, klimaatregeling en slimme ventilatiesystemen. Gebouwautomatisering zorgt op een intelligente manier voor een flexibele, comfortabele en veilige omgeving voor uw werknemers.

Wat zijn de voordelen van gebouwautomatisering?

1. Lagere kosten
Met intelligente gebouwautomatisering kunt u tot wel 15% aan gebruikskosten besparen.

2. Verbeterde beveiliging
Met slim toegangsbeheer bepaalt u precies wie toegang krijgt tot welke ruimte in uw pand. In combinatie met uw camera- en alarmsystemen kunt u door middel gebouwautomatisering de beveiliging van uw pand flink optimaliseren.

3. Minder personeel nodig
Met moderne gebouwautomatisering heeft u bovendien minder menselijke input nodig voor het beheren van uw installaties en systemen.

4. Verbeterde productiviteit
Gebouwautomatisering zorgt ervoor dat uw binnenklimaat altijd optimaal beheerd wordt. Gebouwen met een betere luchtkwaliteit en comfortabele temperatuur helpen werknemers om gezonder én productiever te zijn.

Verduurzaam nu uw onderneming met effectiever energiemanagement

Wilt u van uw bedrijfspand ook een slim gebouw maken, uw beveiliging upgraden, of zorgen voor een comfortabeler en gezonder binnenklimaat? Of wilt u gewoon meer energiekosten besparen door middel van efficiënter gebouwbeheer?

Laat u dan adviseren door Hajnadi en neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies.