Storing? Neem direct contact met ons op!

Onze storingsdienst is 24 uur per dag bereikbaar.

(045) 545 1200

Heeft u vragen, opmerkingen of ontvangt u graag een vrijblijvende offerte?

Neem dan contact met ons op!

info@hajnadi.nl Langheckweg 13, Postbus 3003, 6460 HA Kerkrade Locatienummer 4235

Onze openingstijden

Van maandag tot en met vrijdag van 08.00 – 12.30 uur en 13.00 – 17.15 uur

Installatietechniek; een veelzijdig vak met toekomst!

Met alle ontwikkelingen op het gebied van energiekosten en onze zoektocht naar nieuwe manieren om onze woningen duurzamer te verwarmen en te koelen, is er de komende decennia gegarandeerd veel werk voor techniekliefhebbers die werkzaam zijn in de installatiebranche. Maar deze grote ontwikkelingen in zeer korte tijd zijn tegelijkertijd ook een enorme uitdaging voor de installatietechniek- branche. Want zonder het juiste personeel kunnen wij de grote vraag aan zonneboilers, zonnepanelen, warmtepompen en hybride cv-ketels niet zo snel waarmaken als dat onze klanten dat graag zouden willen. Daarom is Hajnadi altijd bezig met het werven van nieuwe monteurs voor verschillende vakgebieden binnen de installatietechniek én bieden we de mogelijkheid om bij Hajnadi te werken en te leren.

Leren en werken bij Hajnadi

Iedere ervaren installateur weet hoe veelzijdig de installatiebranche kan zijn en hoe snel ontwikkelingen kunnen gaan. Dit is waarschijnlijk ook één van de redenen dat men voor dit vakgebied kiest. Mede door de energietransitie is de installatiebranche in een enorme stroomversnelling terecht gekomen, met veel nieuwe trends en technieken. Zo is de afgelopen jaren een grote toename ontstaan in de ontwikkelingen rondom warmtepompen en andere alternatieve manieren om een woning duurzamer te verwarmen, zonder gebruik van aardgas.

Ook speelt internet en het verbinden van verschillende systemen met elkaar een steeds grotere rol in de installatietechniek. Denk hierbij bijvoorbeeld aan gebouwbeheersystemen waarbij gebruikers een volledig systeem kunnen beheren met een iPad of via hun smartphone. Of denk aan nieuwe spelers op de markt, zoals Google, Apple en Ring, allemaal ontwikkelaars van hypermoderne technologie die het leven van de consument gemakkelijker willen maken, maar die zo wel ook een onderdeel worden van de installatiebranche. Hier liggen voor installatiebedrijven zoals Hajnadi grote uitdagingen om voortdurend op de hoogte te blijven van snelle ontwikkelingen. Tegelijkertijd biedt dit ons ook grote kansen omdat onze specialistische kennis ook steeds belangrijker wordt voor iedereen met een woning of gebouw!

(Duurzame) techniek heeft de toekomst!

In de wereld van de installatietechniek waait dus een nieuwe wind. Een nieuwe wind die de weg vrij baant voor een wereld met schonere lucht, minder energieverbruik en minder CO2-emissies. Een weg naar een betere toekomst met slimmere technieken en systemen die met elkaar in verbinding staan. Kortom: alles draait om techniek. En hiermee dus ook om de installateurs! De positie van installatiemonteurs wordt dus alleen maar belangrijker en er is geen andere bedrijfstak te vinden met nóg betere vooruitzichten dan de technische sector.

Ben jij op zoek naar een vak met toekomst? Dan ben je bij Hajnadi aan het juiste adres!

Of je nu monteur installatietechniek bent en op zoek bent naar een prettige nieuwe werkomgeving, of technisch MBO student bent en op zoek bent naar een BBL-opleiding, bij Hajnadi kun je je verder ontwikkelen in een branche die de drijvende kracht is achter de energietransitie.

Interesse? Bekijk hier onze vacatures!