Storing? Neem direct contact met ons op!

Onze storingsdienst is 24 uur per dag bereikbaar.

(045) 545 1200

Heeft u vragen, opmerkingen of ontvangt u graag een vrijblijvende offerte?

Neem dan contact met ons op!

info@hajnadi.nl Langheckweg 13, Postbus 3003, 6460 HA Kerkrade Locatienummer 4235

Onze openingstijden

Van maandag tot en met vrijdag van 08.00 – 12.30 uur en 13.00 – 17.15 uur

Hajnadi Installatietechniek adopteert ketenstandaard

Standaard zorgt voor snelle, foutloze en geautomatiseerde gegevensuitwisseling

Hajnadi Installatietechniek heeft zich gecommitteerd aan de ketenstandaard. Daardoor verloopt de digitale communicatie in de keten van bouwers en installateurs vlot en vlekkeloos. Orders, onderhoudsopdrachten en facturen kunnen dankzij de standaard sneller worden afgehandeld, met minder ruis op de lijn.

De ketenstandaard zorgt voor een hogere tevredenheid van opdrachtgevers en huurders. De standaard wordt alom toegepast in de bouw- en installatietechniek en wordt ondersteund door brancheorganisaties en softwareleveranciers, wat zorgt voor korte doorlooptijden, correcte facturen en snelle betaling.

Bij vastgoedonderhoud zijn talrijke partijen betrokken, die veel en diverse berichten met elkaar uitwisselen. Deze uitwisseling verloopt niet altijd even soepel. Standaardisatie in de uitwisseling van elektronische berichten tussen betrokken partijen zorgt ervoor dat gegevens gedurende het hele bestelproces – van opdracht tot uitvoering – snel, foutloos en geautomatiseerd worden verwerkt. Het handmatig bijwerken van informatie in een portaal behoort daarmee tot het verleden.

Ook de digitale communicatie tussen woningcorporaties en (onder)aannemers is gestandaardiseerd, waardoor alle partijen te allen tijde op de hoogte zijn van de status van een opdracht en er real-time informatie beschikbaar is voor communicatie met de huurder. Deze optimalisatie van de communicatiestroom zorgt voor een fikse kostenbesparing en betekent een verbetering van de dienstverlening voor de huurder.

Wilt u meer weten over de ketenstandaard?

Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.