Storing? Neem direct contact met ons op!

Onze storingsdienst is 24 uur per dag bereikbaar.

(045) 545 1200

Heeft u vragen, opmerkingen of ontvangt u graag een vrijblijvende offerte?

Neem dan contact met ons op!

info@hajnadi.nl Langheckweg 13, Postbus 3003, 6460 HA Kerkrade Locatienummer 4235

Onze openingstijden

Van maandag tot en met vrijdag van 08.00 – 12.30 uur en 13.00 – 17.15 uur

Uw toekomst ziet er zonnig uit!

Veel Nederlanders schrikken van hun energierekening. Gemiddeld verbruiken ‘we’ maar liefst 1500 m3 gas per jaar en 3300 kWh elektriciteit. Goed voor een energierekening van in totaal 1640 euro, exclusief de vaste kosten. Daar kun je ook leuk van op vakantie gaan.

Geeft u geld weg?

Weet u wat zo jammer is? Zo’n hoge energierekening is met alle duurzame alternatieven die tegenwoordig voorhanden zijn helemaal niet meer nodig. Want terwijl de prijzen voor gas en elektriciteit almaar blijven stijgen, komen duurzame oplossingen als warmtepompen en zonnepanelen meer en meer binnen handbereik van het modale huishouden. Dat ziet u bijvoorbeeld aan het toenemende aantal zonnepanelen in het straatbeeld.

Écht gratis stroom

Zonnepanelen zijn inmiddels – ook zonder subsidie – zó voordelig in aanschaf, dat ze een aantrekkelijke investering vormen. Investeren in zonnepanelen is tegenwoordig stukken aantrekkelijker dan sparen of zelfs beleggen. De terugverdientijd – de tijd totdat dat u de aanschafprijs hebt terugverdiend door de besparingen op elektriciteitskosten – van zonnepanelen is circa tien jaar. Daarna profiteert u nog minstens vijftien jaar van gratis stroom!

Rendementen tót 28%

Terwijl de prijs voor elektriciteit naar verwachting blijft stijgen, blijft de zon gratis energie leveren. Daardoor nemen uw jaarlijkse besparingen en financieel rendement alleen maar toe. Bespaart u in jaar 5 nog 480 euro (een rendement van 9%), in jaar 15 is dat bedrag al opgelopen tot 870 euro per jaar (16%) en in jaar 25 zelfs tot 1.550 euro (28%).* Het mooiste van alles is: deze rendementen zijn zo goed als gegarandeerd! U loopt praktisch geen risico’s, in tegenstelling tot bij beleggen.

Naast een aantrekkelijk rendement is er nog een ander (financieel) voordeel. Namelijk de gunstige invloed van zonnepanelen op de (verkoop)waarde van uw woning. Tot slot investeert u in duurzame energie en in een betere toekomst.

Hoeveel gaat u besparen?

Het exacte financiële rendement van uw zonnepanelen is afhankelijk van diverse factoren en kan hoger of lager uitvallen dan we u hierboven voorspiegelen, zult u begrijpen. Zaken als de oriëntatie, hellingshoek en oppervlakte van uw dak spelen allemaal een rol daarin. Hier kunt u alvast zelf berekenen hoe veel u kunt besparen!

Waarom Hajnadi?

U ziet: investeren in zonnepanelen loont! Maar waarom zou u uit alle installateurs van zonnepanelen juist voor Hajnadi Klimaattechniek kiezen? Nou, wij lopen al jaren voorop in het adviseren en toepassen van duurzame oplossingen als warmtepompen, zonnepanelen en zonneboilers. Daarbij kijken we altijd naar het totaalplaatje – kunnen we u op een ander vlak energie helpen besparen? Tot slot gaan wij voor kwaliteit en kiezen we voor installaties die langer meegaan en hogere rendementen opleveren. Zo bent u ‘onder de streep’ het voordeligst uit! Dát is de belofte van Hajnadi aan ál zijn klanten.

Neem contact met ons op voor meer informatie over duurzame energieoplossingen.