Storing? Neem direct contact met ons op!

Onze storingsdienst is 24 uur per dag bereikbaar.

(045) 545 1200

Heeft u vragen, opmerkingen of ontvangt u graag een vrijblijvende offerte?

Neem dan contact met ons op!

info@hajnadi.nl Langheckweg 13, Postbus 3003, 6460 HA Kerkrade Locatienummer 4235

Onze openingstijden

Van maandag tot en met vrijdag van 08.00 – 12.30 uur en 13.00 – 17.15 uur

Certificeringen; Waarom hebben wij ze en wat is de meerwaarde voor u als klant?

U heeft ze misschien wel al eens zien voorbijkomen op onze website of briefpapier: onze VEB, KvINL Erkend Installateur, STEK, KIWA en InstallQ certificeringen.

Maar weet u ook wat deze certificeringen inhouden en wat dit precies voor u als Hajnadi-klant betekent? Wij vertellen u graag meer en zetten al onze certificeringen en wat de meerwaarde is voor u als klant hieronder op een rijtje.

Kwaliteit en kennisniveau altijd op peil

Als totaalinstallateur is Hajnadi Installatietechniek van vele markten thuis en werkzaam in verschillende vakgebieden rondom installatietechniek, zoals koeling en verwarming, duurzame energietechnieken en beveiliging. Om binnen elk installatietechnisch vakgebied de hoogst mogelijke kwaliteit en garanties te kunnen bieden, is het belangrijk dat we onze kennis en de juiste toepassing van verschillende technieken continu laten toetsen door onafhankelijke, externe partijen en aan de hand hiervan onszelf continu kunnen blijven verbeteren. Onze certificeringen zijn hét bewijs van dit doorlopende leer- en verbeterproces. Hieronder leggen we per certificaat uit wat deze betekenen voor u als klant:

Onze belangrijkste certificeringen en keurmerken voor u op een rijtje:

KvINL Erkend Installateur

Het KvINL Erkend Installateur keurmerk waarborgt de kwaliteit binnen de gehele installatiesector. Dit houdt in dat de werkzaamheden van alle installateurs en adviseurs van Hajnadi streng gecontroleerd worden en volledig voldoen aan de eisen van de Nederlandse wet. Voor u als klant betekent dit dat u altijd een veilige en betrouwbare installatie van ons kunt verwachten.

STEK Erkend Installateur

Het STEK-certificaat is een keurmerk voor de koeltechnische sector en is ontstaan om de kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid in de koel-, klimaat- en warmtepompsector te stimuleren, met als speerpunt het terugdringen van emissies in de koudetechniek. Met het STEK-certificaat toont Hajnadi aan dat een specialist is in de koudetechniek en dat zij vooroplopen in duurzaam, kwalitatief goed en veilig werken.

Kiwa VCA-certificaat

Dit certificaat toont aan dat de installateurs van Hajnadi opgeleid zijn om in risicovolle werkomgevingen te kunnen werken volgens de VGM Checklist Aannemers. Denk bij risicovolle werkomgevingen bijvoorbeeld aan fabrieken en installaties op werk- en projectplaatsen. VCA is een veiligheidsmanagementsysteem met als doel het voorkomen van veiligheids- en milieu-incidenten op de werkvloer. Met het Kiwa VCA-certificaat toont Hajnadi dat zij zorgdraagt voor de veiligheid van haar medewerkers, externen en klanten en streeft naar zo min mogelijk milieubelasting bij onze werkzaamheden aan werktuigbouwkundige en elektrotechnische installaties.

Kiwa KSC NEN & ISO 9001 Certificaat

ISO 9001 is de internationale norm voor kwaliteitsmanagementsystemen voor de installatietechniek. In Nederland wordt deze norm uitgegeven door de NEN. Het doel van de Kiwa KSC NEN en ISO 9001 certificering is het waarborgen en verbeteren van interne processen, waarbij de klanten van Hajnadi centraal staan.

Kiwa SCIOS-certificaat

In Nederland geldt een keuringsplicht voor stookinstallaties met een vermogen van meer dan 100 kilowatt. Zo zorgt men ervoor dat stook- en verwarmingsinstallaties in gebouwen zo efficiënt, veilig en milieuvriendelijk werken. Hajnadi streeft altijd naar het hoogst mogelijke rendement en veiligheid, met zo min mogelijk milieubelasting. Hiervoor zijn wij geaccrediteerd Kiwa SCIOS gecertificeerd, wat inhoudt dat ons bedrijf en onze medewerkers regelmatig getoetst worden en dat de installaties die wij leveren veilig, efficiënt en zo milieuvriendelijk mogelijk werken en voldoen aan alle wettelijke eisen en de eisen van verzekeringsmaatschappijen. Zo garandeert Hajnadi de grootst mogelijke zekerheid aan haar klanten.

Kiwa InstallQ BRL 600-AB Procescertificaat

BRL 6000-AB is een certificering voor het ontwerpen, bouwen en installeren van technische installaties. Met het InstallQ BRL 600-AB-certificaat laat Hajnadi zien dat de installaties die wij ontwerpen voldoen aan de vastgelegde kwaliteitseisen. Dit gebeurt door middel van audits door onafhankelijke deskundigen. Zo kunt u als klant altijd op ons vakmanschap en de kwaliteit van onze installaties bouwen en vertrouwen.

In het kort toont Hajnadi Installatietechniek door middel van haar certificeringen aan dat zij staat voor kwaliteit. Achter elk certificaat zit een continu traject van opleiding, toetsing, verbetering en innovatie. Alles om voor u de beste kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid te kunnen realiseren en garanderen!