Storing? (045) 545 1200

24 uur per dag bereikbaar

Installatietechniek voor de zakelijke markt

Een groeiend aantal van 500 organisaties vertrouwt voor zijn technische installaties op Hajnadi Installatietechniek. Via verschillende VvE’s en woningcorporaties werken wij momenteel voor circa 25 duizend Limburgse huishoudens.

 

In de loop der jaren hebben wij met onze klimaatinstallaties en elektrotechnische installaties het comfort en de veiligheid in uiteenlopende gebouwen vergroot. Door het verlagen van het energieverbruik en de emissies, helpen wij organisaties tevens bij het verkleinen van hun ecologische voetafdruk.

 

Meerwaarde in elke fase

Als uw technische installaties niet goed werken, komen uw bedrijfsprocessen mogelijk in het gedrang. Dat realiseren we ons terdege. Daarom mag u als zakelijke klant méér van ons verwachten: meer betrokkenheid, flexibiliteit en creativiteit – zowel in het ontwerpen als realiseren en beheren van een oplossing.

 

Elk gebouw en iedere organisatie is anders. Door goed naar u te luisteren, krijgen we uw precieze wensen en behoeften helder. Met onze kennis en ervaring zijn we in staat uw eisenpakket te vertalen naar een oplossing op maat die optimaal presteert. Vanzelfsprekend verliezen we daarbij duurzaamheid niet uit het oog.

 

Producten en services

Op installatietechnisch gebied zijn wij van vele markten thuis. Ons specialisme ligt op het gebied van werktuigbouwkundige en elektrotechnische installaties in diverse soorten en maten, die we eventueel kunnen integreren in een totaaloplossing.

 

We zijn van oudsher thuis in systemen voor duurzaam verwarmen, ventileren en koelen (airconditioning). Later zijn daar systemen voor alarmering, camerabewaking en huis-/gebouwautomatisering bijgekomen. Inmiddels kunnen we die twee disciplines nog moeilijk los van elkaar zien en gaan ze steeds vaker hand in hand.

 

Voor het goed functioneren van uw installatie kunt u vertrouwen op onze uitmuntende service. Door periodiek onderhoud houden we uw installatie(s) in topconditie en minimaliseren we de kans op storingen.

 

Heeft u ons dringend nodig? Ons storingsnummer is 24/7 bereikbaar. Een melding komt direct terecht bij de juiste servicemonteur, die snel bij u op de stoep staat om het probleem te verhelpen.

 

Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op.