Storing? (045) 545 1200

24 uur per dag bereikbaar

Warmtewet

Door de Warmtewet, die op 1 januari 2014 is ingegaan, veranderen woningcorporaties en VvE’s in energieleveranciers. Dat heeft veel gevolgen voor woningcorporaties, hun huurders en bewoners welke behoren tot een VvE.

 

Ieder traject is maatwerk. Een goede voorbereiding en een heldere uitvoering, zorgen voor een zorgeloze implementatie en gebruik.

 

Wij kunnen u voorzien in:

  • advies
  • inventarisatie
  • uitvoering

 

Wij bieden u 1 loket, waarin alle disciplines samengevat zijn.

 

Een groot aantal installaties hebben wij reeds Warmtewet ‘proof’ gemaakt. Voor referenties kunt u contact met ons opnemen via tel. 04 5- 545 12 00 of info@hajnadi.nl

 

Wij informeren u graag naar de mogelijkheden in uw specifieke situatie.

 

Installateurs wel degelijk bereid om te delen in risico's Warmtewet

Onverwachte storingen in blokverwarmingsinstallaties. Slecht ketelrendement. Sinds de komst van de Warmtewet een forse financiële schadepost voor corporaties. Niet alleen de aansturing door corporaties met hun financiële budget is bepalend voor de hoogte van het risico. Vooral de installateurs van de ketelhuizen hebben grote invloed. Is verlegging van dat risico naar de installateur daarom geen optie voor corporaties? Op 1 juli jongstleden discussieerden vertegenwoordigers van de meeste grotere landelijke installateurs onder leiding van Irene Vloerbergh van Atriensis met een delegatie van de corporatiesector. Het goede nieuws: installateurs zijn wel degelijk bereid om te delen in het risico.

 

Lees hier het hele artikel.