Storing? (045) 545 1200

24 uur per dag bereikbaar

Vereniging Van Eigenaren (VVE)

Collectieve stookinstallaties, individuele cv-toestellen, collectieve rookgaskanalen, collectieve ventilatiesystemen: voor al deze en méér zaken treft u als vereniging van eigenaars in ons een betrokken partner. Of het nu gaat om advies, aanleg/vernieuwing of onderhoud.

 

Maatwerk

Verwarming in een appartementencomplex vraagt om een maatwerkoplossing. Iedere eigenaar moet zich tenslotte in de oplossing kunnen vinden. Dat vraagt naast vakkennis en ervaring om het nodige inlevingsvermogen.

 

U kunt bij ons terecht voor advies over en de implementatie van:

  • individuele cv-toestellen (VR/HR)
  • collectieve stookinstallaties
  • collectieve rookgaskanalen
  • collectieve ventilatiesystemen
  • SCIOS-vraagstukken
  • onderhoud (correctief/preventief) van bovengenoemde systemen

 

Warmtewet

Sinds 1 januari 2014 is de Warmtewet van kracht. Een wet die in de praktijk al snel lastig uitvoerbaar bleek voor vve’s. Sindsdien is deze wet dan ook diverse malen gewijzigd. In het kort komt het er nu* op neer dat vve’s grotendeels zijn uitgesloten van de Warmtewet, maar niet van de meetplicht in woningen. Dat betekent onder andere dat in woningen die gebruikmaken van een collectieve verwarmingsinstallatie er een warmtemeter aanwezig moet zijn.

 

De Warmtewet roept bij beheerders van vve’s nog veel vragen op. Niet gek, want ook op dit moment zijn er nieuwe ontwikkelingen gaande. Wilt u weten wat de Warmtewet voor u inhoudt en waar uw complex aan moet voldoen? Wij adviseren u graag.

 

Landelijk opererende beheerders van vve’s zijn bij ons aan het goede adres. Wij zijn partner van het Installatie Netwerk Nederland (INN), waarmee wij een landelijk dekkend netwerk van acht partnerbedrijven hebben. Informeer naar de mogelijkheden.

 

* juli 2015

 

Wilt u meer weten wat wij voor u als vereniging van eigenaren kunnen betekenen? Neem direct contact met ons op.

 

direct contact