Storing? (045) 545 1200

24 uur per dag bereikbaar

Hajnadi installatietechniek, een vertrouwde naam

Bij Hajnadi Installatietechniek zijn uw technische installaties al sinds 1959 in goede handen. In een branche die razendsnel verandert, hebben we onze klanten altijd voorzien van innovatieve oplossingen. Wat niet is veranderd in 60 jaar, is onze persoonlijke benadering, die gewaardeerd wordt door zowel onze particuliere als zakelijke klanten.

 

Van verwarmings- tot totaalinstallateur

We zijn in de loop der jaren uitgegroeid van traditionele verwarmingsmonteur tot een specialist op het gebied van klimaattechniek en duurzame energie. Tegenwoordig zijn we naast klimaatinstallaties ook thuis in diverse elektrotechnische installaties, zoals beveiligingsinstallaties en domotica-installaties. Zo kunnen we aan praktisch al uw wensen op het gebied van comfort, gezondheid, veiligheid en duurzaamheid voldoen.

 

Niet alleen onze dienstverlening, ook onze klantenkring is flink gegroeid. Op dit moment komen we bij niet minder dan 32 duizend Limburgse huishoudens over de vloer en bedienen we meer dan 500 zakelijke klanten uit praktisch alle sectoren. Hoewel we zijn gegroeid, zijn we altijd trouw gebleven aan onze kernwaarden: eerlijk, betrouwbaar, deskundig en laagdrempelig.

 

Duurzame toekomstvisie

Voor een bedrijf dat in de jaren 60 aan de wieg stond van de transitie van kolen naar het schonere gas voor verwarming, is duurzaamheid al lange tijd vanzelfsprekend. Logisch dat we nu onze verantwoordelijkheid nemen in de overgang naar duurzame energie, die momenteel plaatsvindt. In het adviseren van oplossingen onderzoeken we dan ook altijd de mogelijkheid om energiebesparende en duurzame installaties toe te passen, rekeninghoudend met uw wensen en budget.

 

Kwaliteit gegarandeerd

Kwaliteit is bij ons geen belofte, maar een garantie, die is gewaarborgd door diverse kwaliteitslabels, waaronder ISO 9001. Ook zijn we aangesloten bij verschillende brancheorganisaties, zoals Techniek Nederland en Installatienetwerk Nederland, waarin acht gerenommeerde installatiebedrijven samenwerken, ervaringen delen en kennis overdragen.

 

Familiebedrijf met rijke historie

Hajnadi Installatietechniek is een typisch familiebedrijf, dat midden in de samenleving staat. We streven naar continuïteit, duurzame groei en langetermijnrelaties met onze opdrachtgevers, partners en werknemers. We zorgen goed voor onze circa 40 medewerkers, die we als familie zien, zodat zij goed voor u kunnen zorgen.

 

Historische mijlpalen binnen ons bedrijf:

1959: oprichting door Alex Hajnadi

1969: Leo der Vries (1949) treedt in dienst als calculator/tekenaar

1979: verhuizing van Schaesberg (Landgraaf) naar Kerkrade

1979: Der Vries promoveert tot adjunct-directeur

1982: Der Vries treedt aan als algemeen directeur

1988: Der Vries wordt eigenaar van Hajnadi

1995: Zoon Sam (1973) gaat aan de slag als controller

1997: Zoon Robert (1974) gaat aan de slag als servicemonteur

2004: De broers nemen de aandelen over van hun vader

2009: 50-jarig bestaan bedrijf en pensionering vader Leo

2019: Hajnadi Klimaattechniek wordt Hajnadi Installatietechniek

2019: 60-jarig bestaan bedrijf