Storing? (045) 545 1200

24 uur per dag bereikbaar

Huisbeveiliging

Woninginbraak heeft ingrijpende gevolgen. U bent waarschijnlijk verzekerd voor de financiële schade, maar wat te denken van de emotionele impact die een inbraak heeft?

 

Goede sloten en sluitingen op ramen en deuren zijn een goed begin om uw woning te beschermen, maar schrikken lang niet alle inbrekers af. Met een alarmsysteem en beveiligingscamera’s verkleint u de kans op woninginbraak aanzienlijk.

Een geruststellend idee.

 

Alarmsysteem

Een alarmsysteem waakt over uw woning, inboedel en gezin. Maar het ene systeem is het andere niet. De eenvoudige systemen die u bij de bouwmarkt kunt kopen, werken vaak niet meer als de stroom of telefoon-/internetverbinding uitvalt of gesaboteerd wordt. Bovendien zijn er veel verschillende alarmsystemen op de markt, met verschillende functionaliteiten, waardoor het lastig kiezen is.

 

Camerabewaking

Beveiligingscamera’s houden 24/7 een oogje in het zeil. Een uitkomst als u vaak van huis bent. Camerabewaking schrikt de gelegenheidsinbreker al snel af. Maar het werkt niet alleen preventief. Beveiligingscamera’s vergroten ook de pakkans als inbrekers toch een poging wagen.

 

Er zijn grote verschillen in (beeld)kwaliteit tussen verschillende camerabewakingssystemen en ook de plaatsing van de camera’s luistert nauw, waardoor u de installatie beter aan de professional kunt overlaten.

 

Persoonlijk advies

Maar wat moet u nu kiezen: een alarmsysteem, camerabewaking of beide?

 

Een alarmsysteem detecteert wanneer er (mogelijk) iets aan de hand is en zal door een alarmbel een binnendringer snel verjagen. Met een camerasysteem kunt u vervolgens verifiëren of er iets niet in de haak is of dat er sprake is van loos alarm. Bovendien kan een camerasysteem helpen bij het identificeren en opsporen van de dader. Een camerasysteem wordt daarom vaak ingezet in combinatie met een alarmsysteem, maar kan ook zelfstandig dienstdoen.

 

Bij ons kunt u rekenen op advies op maat. We helpen u graag bij de keuze tussen een alarm- en camerasysteem, en adviseren welk systeem (of systemen) het beste aansluit bij uw woonsituatie en wensen. Wij staan garant voor de vakkundige installatie van uw systeem en desgewenst kunt u een service- en onderhoudscontract bij ons afsluiten.

 

Enkele voordelen van onze systemen:

  • draadloos of bekabeld
  • uit te breiden met rook- en/of CO2-melders
  • eenvoudig te configureren en bedienen via een app
  • optionele verbinding met meldkamer

 

Neem contact met ons op en laat u vrijblijvend informeren over beveiligingsinstallaties voor uw woning.

 

 

direct contact