Storing? (045) 545 1200

24 uur per dag bereikbaar

Adviseren en installeren overeenkomstig de VRKI en kunnen de beveiligingsmaatregelen uitvoeren of afstemmen met overige VEB beveiligingsbedrijven.

Bekijk certificaat

Keuringen van gasinstallaties worden in eigen beheer verricht. Het benodigde materieel wordt jaarlijks gecallibreerd. Strenge controle op uitgevoerde werkzaamheden garandeert de klant een veilige en betrouwbare installatie.

Bekijk certificaat

Werkzaamheden aan koel-installaties worden milieubewust uitgevoerd. Volledige verantwoording van gebruikte koelmiddelen wordt binnen de organisatie vastgelegd.

Bekijk certificaat STEK

Bekijk certificaat FGO

Zorg voor Veiligheid, Milieu en Gezondheid van onze medewerkers, externen en klanten wordt gegarandeerd door ons VCA certificaat.

Bekijk certificaat

Borging van kwaliteit, ontwikkeling en ontwerp van nieuwe toepassingen worden gewaarborgd door het in 1996 behaalde certificaat NEN en ISO 9001.

Bekijk certificaat

Periodiek Onderhoud en Periodieke Inspectie aan stookinstallaties boven 100Kw onderwaarde worden door ons bedrijf uitgevoerd. De wettelijke verplichting van uitvoering, registratie en controle verrichten wij voor de klant.

Bekijk certificaat

OK CV is het label voor veilig en zuinig stoken. Alleen bedrijven die voldoen aan strenge eisen en werken met Energie Service Specialisten mogen onder dit label uw CV-ketel inspecteren en onderhouden.