Storing? (045) 545 1200

24 uur per dag bereikbaar

Brandwerende doorvoeringen

Voor bouwkundige aanpassingen op het gebied van brandwerende doorvoeringen kunnen wij u van specialistisch advies voorzien. Onze medewerkers hebben verder een verplichte Firestop Training gevolgd en mogen tevens de montage van brandwerende afdichtingen uitvoeren.

 

Sinds 2016 zijn wij het eerste bedrijf in Nederland dat ISO 9001-gecertificeerd is voor het ontwerpen, aanleggen en beheren (preventief/correctief) van brandwerende afdichtingen (brandwerende manchetten, strips en bandages). Deze certificatie is uitgevoerd door KIWA. Beproevingsnorm volgens EN 1366-3 en classificatie middels EN 13501-2.

 

Voor de volgende productgroepen hebben wij de benodigde vakkennis en diploma’s in huis.

 

CFS-C EL Brandmanchet op rol

Eenvoudig te monteren brandwerende manchet voor kunststof buizen (PVC, PP, PE) en een breed scala van standaard akoestische buizen. Denk aan afvalwater, hemelwaterafvoer en pneumatische leidingen. Universeel product voor standaard toepassingen en een uitkomst bij niet-standaard toepassingen.

 

CFS-C Brandmanchet

Brandwerende manchet voor het afdichten van kunststof buizen (PE, PE-HD, PVC, PVC-U) met een diameter van 50-160 mm. Geschikt voor doorvoeringen in wanden en vloeren van beton, gasbeton, metselwerk en gipsplaat. Zonder gereedschap te monteren.

 

CFS-F FX Brandwerend schuim

Brandwerend schuim voor het afdichten van wand- en vloeropeningen bij kabels, kabelbomen, kabelgoten, kabelprofielen en gemengde doorvoeringen. Snel en gemakkelijk aan te brengen met mortelspuit. Eenvoudig te vormen tijdens het droogproces (ca. 10 min) en snijdbaar nadien. Zorgt voor een nette afwerking.

 

CFS-IS Brandwerende opzwellende kit

Brandwerende opzwellende kit voor losse kabels en kabelbomen. Snel en eenvoudig aan te brengen en overschilderbaar.

 

CFS-W SG Brandwerende strips

Brandwerende wikkelstrip voor kunststof buizen (PE, PE-HD, PVC-U, PVC, PVC-C) van 50-160 mm. Geschikt voor doorvoeringen in wanden en vloeren van beton, gasbeton, metselwerk en gipsplaat.

 

CFS-B Brandwerende band

Brandwerende bandage voor diverse isolatiematerialen en voor koperen, stalen en andere niet-brandbare buizen. Zonder gereedschap te monteren.

 

Alle brandwerende producten worden gekenmerkt in ons systeem. Wij verzorgen ook de jaarlijkse onderhouds- en inspectiebeurt aan deze producten.

 

Meer weten? Wij informeren u graag over de mogelijkheden. Neem direct contact met ons op.

 

 

direct contact