Storing? (045) 545 1200

24 uur per dag bereikbaar

Klimaattechniek voor de zakelijke markt

Klimaatbeheersing? Dat is topsport. En topsport draait vooral om één ding: prestaties. Wij streven naar het best mogelijke resultaat voor u. Dat begint met een luisterend oor. Welke eisen stelt u aan klimaatbeheersing en wat zijn uw wensen op dit vlak? Als geen ander zijn wij in staat die te vertalen naar de meest rendabele oplossing. Daarbij kijken we naast de aanschafkosten ook naar de exploitatiekosten.

 

Energiezuinig en milieuvriendelijk

Verwarmen, koelen en ventileren draait ook om rendement. Om uw klimaatwensen zo efficiënt mogelijk te bereiken, door zo min mogelijk energie te verbruiken. Energie besparen helpt het milieu en scheelt u ook nog eens geld. Daarom kijken we samen met u naar de mogelijkheden binnen uw organisatie om energie te sparen en duurzame energiebronnen te benutten. Zo helpen we u bij het verminderen van uw carbon footprint.

 

Service waar u op kunt vertrouwen

Onze tientallen zakelijke klanten - bedrijven, instellingen, scholen, verenigingen van eigenaars en woningcorporaties - vertrouwen niet alleen op onze klimaatinstallaties, maar ook op de service die wij bieden via onze backoffice. Die is erop ingericht om u zo snel en goed mogelijk van dienst te kunnen zijn wanneer dat nodig is.

 

Als een van slechts een handvol bedrijven in de regio beschikken wij over een SCIOS-certificering voor het (wettelijk verplicht) onderhoud van grote stookinstallaties. Wij kunnen – zonder tussenkomst van derden – rapportages voor u opstellen voor het technisch periodiek onderhoud en de technische periodieke inspectie.

 

Specialismen

Wij zijn gespecialiseerd in klimaatbeheersing in de breedste zin van het woord. Verwarmen, koelen en ventileren gaan immers steeds vaker hand in hand. Naast cv-ketels, airconditioners en ventilatiesystemen zijn wij gespecialiseerd in duurzame oplossingen zoals warmtepompen, zonnepanelen en zonneboilers. Onze installaties treft u aan in onder andere kantoren, woningen en woongebouwen, winkels, scholen, sporthallen en zorginstellingen.

 

Een compleet overzicht van ons aanbod vindt u onder het kopje Producten in het menu links.

 

Hajnadi Klimaattechniek BV

 

Adresgegevens

Langheckweg 13

Postbus 3003

6460 HA Kerkrade

 

Locatienummer 4235

Tel: +31(0)45 - 545 1200 info@hajnadi.nl

 

Openingstijden

Van maandag tot en met vrijdag van

08.00 - 12.30 uur en 13.00 - 17.15 uur